ארנו אונט, כמו היצרנים הנחשבים ביותר ביינות הלבנים בבורגון כולה, כגון קוש דורי וראבנו, לא כיוון עצמו להיות כוכב בקנה מידה הכי גדול שיש.
סך הכל, הוא אומר, אני איש אדמה שעושה יין בדרך הכי טובה שהוא יכול ומאמין בה. הוא יותר שיקוף של מסירותו הבלתי נלאית לכרמים שלו מאשר לאיכות היינות שלו.
אין ספק שהוא ה-כוכב של החצי עשור האחרון בבורגון. ארנו ואשתו, מארי-אודיל, עובדים בעיקר בעצמם בכדי ליצור מגוון מדהים של יינות בורגון לבנים עם כמויות מיניאטוריות, ממרסו ופוליני-מונרשה.. דיוק, טוהר, אלגנטיות ועדינות הם המתארים הטובים ביותר לסגנון של ארנו, כל גפן מטופחת בקפידה בכל שלב של המחזור השנתי, וכל טרואר זוכה לאותו טיפול ללא שוני. אפילו "יינות הכניסה", האליגוטה והבורגון בלאן מראים את העושר והמורכבות ונטעמים כמו יינות פרמייה קרו.
ייחוד הטרואר והכורמות
שכניהם מתבדחים שהם לא בטוחים כיצד האונטים מניחים אוכל על השולחן כשהם מתבוננים ביבולים כה נמוכים. האחזקות הנרחבות ביותר שלהן נמצאות בחלקת En L’Ormeau שנמצאת מעט מתחת למרכז הכפר מרסו, בעלת אדמת חימר עמוקה ועשירה. הם מפרידים את הכרם לשלושה יינות: מרסו ווילאז', "קלו דז אמבר" וה- "סב דו קלו", בהתבסס על גיל הגפנים ומיקומם היחסי בתוך הקלו .
אחזקותיהם כוללות גם חלקות בפרמייה קרו " לה גוט דאור" ובפרמייה קרו בפוליני-מונרשה "לה רפר" ומשנת 2014 גם בחלקת הפרמייר קרו בפוליני-מונרשה "שאמפ גה". כמ כן, גם חלקה קטנה בכרם "לה פטי שרון" במדרון שמאחורי הכפר.
תהליך ייצור היין - ויניפיקציה
ברגע שהענבים במרתף, יש שימוש מאופק בעץ חדש כדי להוסיף מבנה ומרקם עדינים. אם כי כבר לא מתחת לרדאר, המאסטרו הצנוע הזה מייצר יינות שכבר בטופ של הטופ העולמי עם הטובים ופשוט להמשיך ולהשתפר עם כל בציר חדש.