יינות דומיין הודלו-נואלה הם מהטובים ביותר בבורגון מזה דורות. הדומיין נוהל על ידי אלאן הודלו-נואלה במשך למעלה מ 30 שנה עד 2007, אז אלאן מלאו לו 67 שנים. בשנת 2008 הוא פרש כאשר נכדו, שארל ואן קאנה, סיים את לימודי היין באוניברסיטת דיז'ון ובשלב הבא והשתלט על הדומיין.
מאז 2005 אלאן נעזר בוינסנט מונייה, שממשיך לעבוד עם שארל גם היום. הדומיין הפנטסטי הזה הצטיין עוד יותר מלהיות אחד הטובים בכל הקוט ד'אור, כאשר היינות המובחרים שלו – רישבורג, רומנה סאן ויווה, לה מלקונסורט, לה בומונט ולה סושו זוכים למעמד על באפלסיון, אהובים על מבקרי היין וחובבי בורגון בעולם.
הגפנים ברומנה סאן ויווה נטעו בשנת 1920, ורוב הקרוז האחרים כולל רישבורג ניטעו בין השנים 1920-1950.
כמקובל בקרב יצרני היין הצעירים, מהדור החדש, בבורגון של ימינו, לא נחסכת עבודה בכרמים. שארל נוקט את הפילוסופיה באופן מחמיר של גפנים בריאות אשר מובילות לענבים בריאים על מנת לייצר יינות טובים יותר.
ייחוד הטרואר והכורמות
הקלו דה ווז'ו הוא אחד הטובים מהגראן קרו השנוי במחלוקת, איכותו של יין זה השתפרה משמעותית לאחר שאלאן מכר את החלקה התחתונה שלו שנמצאת במדרון התחתון של הכרם ליד הכביש RN 74, ובכך הפחית את ייצורו הכולל ב- 40% אך נשארו רק שתי החלקות ליד השאטו, השוכנות בסמוך לחלקות של דומיין לרואה. חלקות הפרמייה קרו וון רומנה לה בומונט, לה סושו ומלקונסורט כולן בעלות גפנים בני כמעט 100 שנים ומניבות יינות יוצאי דופן.
תהליך ייצור היין - ויניפיקציה
במהלך הבציר, מיון קפדני מתבצע בכרמים ואחריו מיון נוסף ביקב לפני שמעבירים את המיץ למיכלי התסיסה מבטון. הפילוסופיה של שארל היא לשמור עד 20% מהשזרות, במיוחד בחלקות ובצירים שבהם איכות הפרי יכולה לתמוך בטאנינים הנוספים.