Stephane Ogier

Cotes du Rhone Les Temps Est Venu Rouge
La Rosine
l'Ame Soeur Syrah de Seyssuel
Cote Rotie Mon Village
Cote Rotie La Belle Hellene

פרופיל היקב

Stephane Ogier

סטפן אוגייר

עמק הרון

וויונייה, סירה, גראנש

הבחירה שלנו

סיפור היקב

מישל אוז'ייה לא החל לייצר יין לפני 1982. לפני כן, מכר את כל היבול שלו לשאפוטייה וגיגל. רק משנת 1987 כל היינות היו מיוצרים ובקבוקים בבקבוק על ידי הדומיין.
הדומיין מנוהל על ידי בנו של מישל, סטפן אוז'ייה, שנולד בשנת 1977 – אחד מיצרני היין הצעירים ביותר בקוט רוטי. הוא החל לעבוד בדומיין לצד אביו בשנת 1998. מאז שהוא השתלט על הדומיין בשנת 2000 לאחר 5 שנים של לימודים בבון והתמחות בדרום אפריקה, רוח החיים והאנרגיה חזרה לדומיין. בעוד הוא צבר ניסיון וידע בכרמים השונים שבבעלות המשפחה, הוא התמקד בהרחבת אחזקות הכרמים ובבניית מרתף חדש. 
זמן קצר לאחר שהשתלט סטפן על הדומיין עליו, סטפן החל לבקבק מספר "קווה" יוקרה חדשים ובעשור האחרון הוא פיתח את סגנונו , שמייצר יינות מבוקשים ומשובחים ביותר באופן עקבי, בציר אחרי בציר.
היין המפורסם ביותר של הדומיין הוצג בשנת 1997 – קוט-רוטי " בל הלן", מכרם קוט-רוז'ייה. היין הזה הוא מחווה לאמו של סטפן, המובילה את רוח המשפחה. יין זה עשוי 100% סירה ומתיישן במשך 30 חודשים בחביות חדשות. 2,100 בקבוקים מיוצרים בשנה, ורק בשנים טובות.

ייחוד הטרואר והכורמות

יש להוסיף את המידע

תהליך ייצור היין - ויניפיקציה

טכניקות ייצור היין הועצמו על מנת לזכות בעושר רב יותר. סטפן מתסיס את היין עם 20% אשכולות שלמים,התסיסה נעשית במיכלי נירוסטה ונמשכת עד 3-4 שבועות בטמפרטורה מקסימלית של 29 מעלות צלזיוס, והטרוארים הגדולים יותר מיושנים בחביות חדשות. מאז 2003 קיים מרתף מבוקר טמפרטורה חדש ויש מרתף גדול ומורחב . כל חלקה מותססת ומתבגרת בנפרד בכדי לכבד את הטרואר במלואו.

מפות

גלריה

הריני להצהיר שאני מעל גיל

18+

להתחלת שיחה
💬 נשמח לענות לכל שאלה
שלום 👋
איך נוכל לעזור?
דילוג לתוכן