דניאל ליפשיץ מספר: "קראתי ביקורות מטורפות של אלן מדואוז במגזין בורגהאונד והייתי חייב לשים יד על יינות היקב. בביקור טעמתי את היינות והצלחתי איכשהו לקבל הקצאה. היינות הכי מרגשים, הכי אותנטיים, הכי מושקעים. היום ההכרה העולמית נותנת גושפנקה של איכות ומחיר."
סיפור היקב
בנואה אנט הוא אחיו הצעיר של ארנו אנט, אחד מיצרני השרדונה המוערכים בעולם. בנואה קיבל את אחזקות הכרמים המעולים שברחבי האפלסיון היוקרתי פוליני-מונרשה בירושה מסבו ומדודתו. בתחילת הדרך נהג לייצר יינות עשירים ועוצמתיים, ולא חסך בשימוש בחביות עץ חדשות. בשנת 2003, לאחר שהתנסה בבציר שבו בשלו הענבים יתר על המידה, השתנה הסגנון היינני שלו. היום בנואה אנט יוצר את אחד הביטויים הטהורים והאלגנטיים ביותר של שרדונה, בבורגון ובכלל.
ייחוד הטרואר והכורמות
בנואה דוגל בחקלאות ברת קיימא, הלוקחת בחשבון את בריאות האדמה והסביבה, ואינו משתמש בכימיקלים שלא לצורך. עבודת הכרם ידנית בלבד. בנואה שומר על הסגנון הרענן שבו הוא נודע, על ידי כך שהוא נוטה לבצור את הענבים מוקדם יחסית לאיזור. כך מתקבל פרי בעל חמיצות גבוהה ביותר, המהווה את ״עמוד השדרה״ של היינות שלו, זאת מבלי להתפשר על בשלות היין החושפת את הביטוי הייחודי של כל טרואר.
תהליך ייצור היין - ויניפיקציה
תהליך הייצור של כל היינות שבנואה אנט מפיק אורך כ-18 חודשים. ב-12 החודשים הראשונים מתיישן היין בחביות עץ ישנות או במיכלים (Vats); וב-6 האחרונים במיכלים בלבד. היינות אינם מסוננים.