עד 20% הנחה על כל היינות באתר
5% הנחה על כל קניה 10% הנחה בקניה מעל 500 ₪ 15% הנחה בקניה מעל 1,500 ₪ 20% הנחה בקניה מעל 2,500 ₪
ההנחה תתעדכן בקופה.

Georges Mugneret-Gibourg

Nuits St georges Au Bas du Combe
Nuits St Georges 1er Cru Les Chaignots
Vosne Romanee
Vosne Romanee La Colombiere
Echezeaux
Ruchottes Chambertin

פרופיל היקב

Georges Mugneret-Gibourg

מארי כריסטין מוגנרט ומארי אנדרה מאולו מוגנרט

בורגון

פינו נואר

הבחירה שלנו

סיפור היקב

הטאץ' הנשי של וון רומנה.
המשפחה התיישבה בוון-רומנה בשנת 1930 וכעת הדומיין מנוהל על ידי הדורות השלישיים, מארי-כריסטין ומארי-אנדרה, שחולקות אותה תשוקה לגפן ויין, שכמובן הפכו לסמל בבורגון הפטריארכלית. מאז מותו של ד"ר מוניירה, בנותיה של ז'אקלין, מארי אנדרה ומארי כריסטין אחראיות על הדומיין.
ז'אן ז'יבורג (1906-1997) נישאה לאנדרה מוניירה (1905-1986) בשנת 1928 ויחד הם יצרו את דומיין MUGNERET-GIBOURG בשנת 1933. הם ייצרו את בורגון רוז ', וון-רומנה, נואי-סאן-ז'ורז' ואשזו גרנד קרו. ז'ורז' מוניירה, בנם היחיד (1929-1988), רופא עיניים בדיז'ון, החליט במהרה לעסוק במקצוע המשפחתי במקביל לקריירה שלו ברפואה, בהרחבתו ובשיפור האחוזה המשפחתית ברכישות חלקות כמו: Clos Vougeot ב-1953, Nuits-Saint-Georges 1er cru בשנת 1971, Rottottes-Chambertin Grand Cru בשנת 1977, "Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Vignes Rondes בשנת 1982 ו- "Chambolle-Musigny 1er Cru “Les Feusselottes בשנת 1985.
כך נוצר הדומיין ז'ורז' מוניירה. ז'ורז' מוניירה פגש את אשתו לעתיד ז'אקלין, מורה בבית ספר, בשנת 1958, בעת שירותו באלג'יריה. עם שובם לצרפת התחתנו. נולדו להם שתי בנות, מארי-כריסטין ומארי-אנדרה. ז'ורז' מוניירה נפטר בשנת 1988. מארי-כריסטין התפטרה מתפקידה ככימאית כדי להתמחות באונולוגיה. היא השתלטה על הפעילות עם אמה. מארי-אנדריי הצטרפה אליהם מספר שנים לאחר מכן, לאחר שהשיגה את התואר השני באונולוגיה מהאוניברסיטה דה בורגון שבדיז'ון. בשנת 2009 התחברו דומיין מוניירה-ז'יבורג 'וז'ורז' מוניירה להוליד את דומיין ז'ורז' מוניירה-ז'יבורג. באותה שנה פרשה ז'אקלין, והיום בראש האחוזה עומדות שתי האחיות, מארי-כריסטין ומארי-אנדרה.

ייחוד הטרואר והכורמות

לצידן של מארי-כריסטין ומארי-אנדרה עובד צוות שלם ב- 8 הקטר הכרמים שלהן הפרוסים על 9 אפלסיונים שונים. היינות מתיישנים כ- 18 חודשים בחבית לפני בקבוק. מארי-כריסטין ומארי- אנדרה עושות יינות עם כבוד לפינו נואר, יינות עדינים ומסורתיים אשר שומרים על טוהר הפרי והרעננות שבענבי הכרמים הללו.

תהליך ייצור היין - ויניפיקציה

מפות

גלריה

הריני להצהיר שאני מעל גיל

18+

להתחלת שיחה
💬 נשמח לענות לכל שאלה
שלום 👋
איך נוכל לעזור?
דילוג לתוכן