עד 20% הנחה על כל היינות באתר
5% הנחה על כל קניה 10% הנחה בקניה מעל 500 ₪ 15% הנחה בקניה מעל 1,500 ₪ 20% הנחה בקניה מעל 2,500 ₪
ההנחה תתעדכן בקופה.

Domaine Robert Groffier

Bonnes-Mares Grand Cru

Chambertin – Clos de Bèze Grand Cru

Chambolle-Musigny 1er Cru

Chambolle-Musigny 1er Cru
Les Hauts Doix

Chambolle-Musigny 1er Cru

Gevrey-Chambertin Village

Bourgogne Pinot Noir

Bourgogne Passetoutgrains

 

פרופיל היקב

Robert Groffier

ניקולס גרופייר

בורגון, קוט דה נויט

תחילת המאה ה-19

פינו נואר

הבחירה שלנו

סיפור היקב

משפחת גרופייה נמנית עם מיטב יצרני היין בקוט דה נואי. הדומיין, שנוסד במקור על ידי אביו של רובר גרופייה, ז'ול בשנות החמישים, מנוהל כעת על ידי נכדו של רובר, ניקולה. הדומיין מורכב מכמעט 8 הקטר של כרמים משובחים, כולל הקטר של בון מאר, כמעט 0.5 הקטר של שמברטה קלו דה בז והקטר נוסף של לז אמורוז (הבעלים הבודד הגדול ביותר של כרם זה).

ייחוד הטרואר והכורמות

תהליך ייצור היין - ויניפיקציה

טכניקת ייצור היין גמישה ואחוז השזרות נקבע לפי הבציר ואיכותו. בימינו, עד 20% מהשזרות נשמרים לעומת 50% לפני 20 שנה, כאשר השמברטה קלו דה בז נעשה ב100% אשכולות שלמים. הענבים המיועדים מועברים למיכלי הנירוסטה ומקוררים ל-10-12 מעלות, כך שתסיסת השמרים הטבעית תתחיל רק כעבור 4-5 ימים – כדי לאפשר מיצוי נוסף של צבע מהקליפות. הטמפרטורה מותרת לעלות ל- 35 מעלות – מה שנותן צבע עוד יותר לנוזל. לאחר השרייה של 17-20 ימים הטמפרטורה יורדת ל 20-22 מעלות. אחוז העץ החדש משתנה מבציר לבציר ומ-קווה ל-קווה, 0% לבורגון הגנרי ועד 100% לגראן קרו. היינות עוברים שפייה רק פעם אחת, בדרך כלל רק שנה לאחר הבציר. היינות חוזרים למיכלים כאשר מכניסים את הבציר החדש לחבית, כך שרק בציר אחד נמצא בחבית בכל עת. היינות מבוקבקים ללא סינון.

מפות

גלריה

הריני להצהיר שאני מעל גיל

18+

להתחלת שיחה
💬 נשמח לענות לכל שאלה
שלום 👋
איך נוכל לעזור?
דילוג לתוכן