עד 20% הנחה על כל היינות באתר
5% הנחה על כל קניה 10% הנחה בקניה מעל 500 ₪ 15% הנחה בקניה מעל 1,500 ₪ 20% הנחה בקניה מעל 2,500 ₪
ההנחה תתעדכן בקופה.

Jules Desjourneys

Macon-Fuisse Bois de La Croix
Macon-Prisse En Chailloux
Macon Verze
Pouilly Fuisse
Pouilly Fuisse Vignes Blanches
Pouilly Fuisse Vignes de la Cote
Pouilly Loche
Pouilly-Vinzelles Les Longeays
Saint Veran

Chenas Le Jugement Dernier
Chenas Le Jugement Dernier
Chenas Le Jugement Dernier
Chenas Sot L'Y Laisse

Fleurie "Chapelle Des Bois"
Fleurie "Les Moriers"
Fleurie Sacree Graal
Fleurie Sacree Graal
Morgon Vieilles Vignes

פרופיל היקב

Jules Desjourneys – ז'ול דז'ורנה

פביאן דופרה

בוז'ולה, דרום בורגון

גאמאי, שרדונה

הבחירה שלנו

דניאל ליפשיץ מספר: פגשתי את פביאן דופרה לאחר שקיבלתי דרכו את ההקצאות לדומיין ארנו אונט. היקב ז'ול דז'ורנה הוא פרוייקט אישי שלו. לאחר שטעמנו יחדיו במשך 4 שעות התאהבתי ביינות וביכולת שלהם לייצג משהו עוצמתי, מרתק ובעל יכולת שתיות מדהימה. היינות של פביאן דופרה, לחלוטין עומדים לצד גדולי הוילאזים של בורגון בגאווה גדולה.

סיפור היקב

פביאן דופרה החל את דרכו בהקמת חברה המתמחה בהפצת יינות בורגון, ועבד עם היקבים הגדולים באזור: רומאן קונטי, קוש דורי, ארנו אונט ובנואה אונט; אך החליט לצאת להרפתקה חדשה ולהפוך ליינן. פביאן רכש חלקות גפנים בוגרות בדרום בורגון, ובשנת 2007 הקים את הדומיין. מאז הוא מייצר יינות בוז'ולה ענקיים, העומדים בשורה אחת עם כמה מהיינות הגדולים של הקוט-ד׳אור, האיזור היוקרתי ביותר בבורגון.

ייחוד הטרואר והכורמות

פביאן דופרה קשור בצורה עמוקה לאזור הבוז׳ולה ולענב הגאמאי (Gamay), זן תובעני בהרבה מפינו נואר, לדבריו. כדי להוציא את המיטב ממה שיש לאזור להציע, בחר דופרה לאמץ שיטת עבודה ביו-דינמית, ולעבד את הכרמים בצורה ידנית בלבד, ללא שימוש במכונות. התוצאה – יבולים נמוכים, אך פרי איכותי, מרוכז ועוצמתי. הבציר הסלקטיבי מתחיל עוד בכרם, ובמרתף האשכולות עוברים מיון קפדני נוסף. כך דופרה מבטיח שאת תהליך התסיסה יתחילו רק האשכולות הראויים ביותר. 

תהליך ייצור היין - ויניפיקציה

פביאן דופרה מייצר את היינות בכמויות מיניאטוריות תחת בקרת איכות קפדנית, בתהליך ויניפיקציה ארוך ונטול חומרים סינטטיים. היינות מתיישנים בחביות של 400 ליטר למשך 36 חודשים עד הביקבוק. גם לאחר הביקבוק, פביאן ממשיך ליישן את היינות עוד מספר שנים, עד שהוא מחליט שנכון לשחררם לשוק. התוצאה, יינות טרואר איכותיים להפליא שפשוט הולכים ומשתפרים מבציר לבציר, ומציגים את הפוטנציאל הגלום בענב ובטרואר. 

מפות

גלריה

הריני להצהיר שאני מעל גיל

18+

להתחלת שיחה
💬 נשמח לענות לכל שאלה
שלום 👋
איך נוכל לעזור?
דילוג לתוכן